جوانه های امید
اینجا قرار گاه است...
قرارگاه فرهنگ و اندیشه
قرارگاه رشد و پویایی
قرارگاه افسران جنگ نرم
قرارگاه بصیرت و بیداری...
این مطلب از وبلاگ " آن روزها" نقل می شود http://khatereha87.blogfa.com
حافظ به همراه سعدی ، یعنی غزل های داوود (خسته) موضوع مطلب :
شهید محمد مهدی بادی یکی از آخرین روزهای آبان 62 که آفتاب ، اندک اندک از مناره های حرم رضوی پایین می آمد، من و شهید تبریزی با جوانی خوش سیما، به ازای آفتاب، در کوی چهار باغ مشهد، مواجه شدیم. اواز کتابی که در بغل داشت ، معلوم بود به کلاس می رود وعجله دارد. او که تقریباً هم سن وسال ما، (یعنی تقریباً نوزده سالش) بود، مانند ما دوتن، یک اُُوِرکُُُُُُُُُت کره ای بر تن داشت، - لباسی که آن سال ها، یکی از نشانه های بچه های جنگ بود- یکباره چشمش به حسن تبریزی افتاد. چهره اش مانند گل شکفت و به سوی او پر کشید و به گرمی در آغوشش فشرد. با من نیز-به افتخار شهید تبریزی- روبوسی کرد. بلا فاصله اطلاعات اولیه بین ما مبادله شد و شتابان از ما جدا شد و به سوی کلاس گام برداشت. از تبریزی پرسیدم: - با این پسر نورانی از کجا آشنا شده ای؟ گفت:- از قم. فامیلش آقای بادی است. پسر خیلی باحالی است. - بادی ؟ عجب فامیلی ؟ چند روز بعد، بیشتر آشنا شدیم واسم و فامیلی یکدیگر را یاد گرفتیم. آری او محمد مهدی بادی بود واهل بیرجند. احتمالاً مدتی هم در قم درس خوانده بود . در کلاس منطق(حاشیه) به هم رسیدیم. این کلاس هر روز ساعت 7 صبح در مسجد ملا حیدر، توسط استاد واعظی تدریس می شد .مهدی بادی در کلاس های دیگری هم شرکت می کرد که ما از آن بی خبر بودیم . از اخلاقش معلوم بود که استاد خصوصی دارد . نمی دانم کجا تربیت شده بود خیلی مؤدب ، متخلق و با تربیت بود. من با خود می گفتم خدا خیر دهد به کسی که این پسر را تربیت کرده است. یک روز بنده و شهید تبریزی را به مهمانی ناهار دعوت کرد و از غذای خوبی که پخت ، معلوم بود اهل هنر و ذوق و سلیقه هم هست. پس از دو هفته من و تبریزی هم خواستیم محبت مهدی را به بهترین صورت تلافی کنیم. او را به ناهار دعوت کردیم و شهید تبریزی یک قابلمه ی بزرگ ماکارونی پخت که خوب از آب در نیامد. یعنی از خمیر نانواها کمی خمیرتر بود! مهدی بادی هر چقدر خواست - حتی یک لقمه- نتوانست از آن غذا! بخورد و فقط چند تکه از ته دیگ آن را یر داشت وبه دهانش گذاشت ولی هیچ حرفی به زبان جاری نکرد. سفره را جمع کردیم و چایی آوردیم مهدی بر خاست و خدا حافظی کرد.به تبریزی گفتم خیلی خوب تلافی کردیم! تبریزی گفت به زودی جبران خواهیم کرد. ولی ظاهراً اعزام هر سه نفر به جبهه اجازه ی این جبران را نداد و...مهدی بادی بسیار کم حرف و فکور بود. و حتی یک کلمه را هم بدون تآمل و تفکر بر زبان جاری نمی کرد. در مدت چند سالی که با او رفیق بودیم نه تنها کلمه ی لغو بلکه هیچ واژه ی اضافی هم از او نشنیدیم . حرفهایش مانند جملات ویرایش شده ای بود که هیچکس نمی توانست در آن حشویات پیدا کند. بادی، زودتر از همه ی دوستانش ازدواج کرد ولی در حصار خانه و کاشانه، تاب نیاورد و فاصله ی ازدواج و عروجش چندان طول نکشید. من در جبهه بودم و به کسی که خبر شهادت مهدی را به من داد، چندین بار گفتم انشاءالله که دروغ است. ولی وقتی که خیر را باور کردم گفتم او واقعاً لایق شهادت بود .او خانه و خانمان را به خدا سپرد و آنها را در فراقش داغدار کرد. من این روزها خیلی به یاد مهدی بادی می افتم و ناخود آگاه این شعر عبدالجبار کاکایی را با یاد او زمزمه می کنم: مثل باد می وزید ، جایتان کجاست؟ مثل رود می خزید پایتان کجاست در زمین ما به غیر دام و دانه نیست در هوا ترانه ی رهایتان کجاست دل ز پوزخند قاب ها ملول شد چهره ی لطیف و با صفای تان کجاست پیر کرد جستجوی روحتان مرا ای به رنگ باد، رد پایتان کجاست. موضوع مطلب :
بر لب آبم و از داغ لبت می میرم هر دم از غصه جانسوز تو آتش گیرم سعی بسیار نمودم که کنم سیرابت گشتم آخر خجل از کوشش بی تاثیرم اکبرت کشته شد و نوبتم آخر نرسید سینه ام تنگ شد از بس که بود تاخیرم کربلا کعبه عشق است و منم در احرام شد در این کعبه عشاق دو تا تقصیرم دست من خورد به آبی که نصیب تو نشد چشم من داد از آن آب روان تصویرم باید این دیده و این دست دهم قربانی تا که تکمیل شود حج من و تقصیرم زین جهت دست به پای تو فشاندم بر خاک تا کنم دیده فدا چشم به راه تیرم سعی ها کرد عدو تا کندم از تو جدا با وجودت که تواند که کند تسخیرم بوته عشق تو کرده است مرا چون زر ناب دیگر این آتش غمها ندهد تغییرم غیرتم گاه نهیبم زند از جا بر خیز لیک فرمان مطاع تو شود پا گیرم
شاعر:استاد حسان موضوع مطلب :
ما تا الان که رسیدیم اینجا، فقط از قدرت حافظه مون استفاده کردیم، نه قدرت تفکرمون! موضوع مطلب : مدتهاست که شایعات مختلفی در مورد به پایان رسیدن دنیا در سال 2012 و در روز 21 دسامبر (مصادف با اول دی ماه) در وبلاگهای مختلف و شبکههای اجتماعی رد و بدل میشود و هر روز ابعاد گستردهتری نیز به خود میگیرد.
رای این شایعات منابع و استنادات مختلفی نیز مطرح میشود. تقویم قوم مایا، پیشگوییهای نوستراداموس و حتی منابع مذهبی و باستانی از جمله مواردی هستند که مطرحکنندگان این شایعه به آن استناد میکنند و نتیجه میگیرند که دنیا باید در این روز به پایان برسد. این موضوع مختص ایران نبوده و در سرتاسر دنیا مطرح شده است. شایعه دیگری نیز که در این زمینه مطرح شده بحث خاموشی سه روزه زمین و ورود زمین به دوره جدیدی از حیات خود است. تمام این شایعات و گسترش آن موجب شد تا سازمان هوانوردی و فضا آمریکا (ناسا) به این ادعاها واکنش نشان دهد. مطلب زیر از پایگاه اطلاعرسانی ناسا برداشت شده و در آن به سوالات مطرح در این مورد پاسخ داده شده است: سوال) آیا در سال 2012 خطری زمین را تهدید میکند؟ بسیاری میگویند که جهان در دسامبر 2012 به پایان میرسد. سوال) ریشه این پیشگویی که زمین در سال 2012 به پایان میرسد، از کجا آمده؟ سوال) آیا تقویم مایاها در دسامبر 2012 به پایان میرسد؟ سوال) آیا ناسا وقوع تاریکی سرتاسری زمین در تاریخ 23 دسامبر تا 25 دسامبر را پیشبینی میکند؟ سوال) آیا این امکان وجود دارد که کرات به نحوی در یک راستا قرار گیرند که بر زمین تأثیر بگذارند؟
به گزارش مشرق، روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: تلاش دشمنان اسلام در غرب برای مخدوش ساختن چهره دین خدا به شکلهای مختلف ادامه دارد. بعضی رسانههای مجازی غرب خبر افتتاح اولین عبادت گاه ویژه همجنس بازان مسلمان را منتشر کردند.
سایت بیبی سی در اینباره نوشت بانی این کار، یک همجنس باز مسلمان به نام لودویک محمد زاهد است که خود چندی پیش با یک همجنسباز دیگر ازدواج کرده بود. او توجیه خود برای اختصاص چنین معبدی را "راحت نبودن همجنس بازان زن و مرد در مساجد عادی" عنوان کرد و گفت آنها از ترس شناخته شدن، به مسجد نمیروند. نکته قابل توجه اینکه مکان اختصاص یافته به عنوان معبد اسلامی همجنس بازان، در واقع بخشی از یک پرستشگاه بوداییها در شهر پاریس است. بیبی سی از مخالفت شدید و قاطعانه جامعه مسلمان پاریس اعم از شیعه وسنی با این اقدام خبر داده است. اما ظاهراً محمد زاهد که منتظر بروز مخالفتها بوده است، پیشاپیش با القاء ترس از ناامنی و ایجاد مزاحمت توسط مسلمانان مخالف، برای تأمین امنیت این مکان از مأموران امنیتی کمک طلبیده است تا با این کار اولاً مخالفین خود را - حتی پیش از بروز هرگونه مخالفت عملی - افراطی و خشونت طلب معرفی کند و ثانیاً با یاری خواستن از مأمورین امنیتی، به کار خود وجهه قانونی و مشروع ببخشد. چند سال قبل نیز در چارچوب مخدوش ساختن چهره اسلام، در نیویورک عدهای زن و مرد مسلمان نمازی را به جماعت خواندند که امام جماعت و مکبر آن زن بوده و در صفوف نماز، زن و مرد - با حجاب و بیحجاب - در کنار یکدیگر قرار داشتند.
موضوع مطلب : مسجد هم جنس باز ها مسلمان لوودویک محمد زاهد این واژه مقدس که اولین بار از پرتو کلام نورانی امام راحل تجلی یافت به یک معنا همان اندیشه واعتقادی است که شریفترین فرزندان امام آن را آگاهانه برگزیدند و تمام فکر و خلق و خوی و عمل خود را با آن میزان، تنظیم کردند تا آنجا که انسانهای دیگری شدند با رایحهای ولایی و صبغهای الهی و جلوهای قرآنی و به معنای دیگر تفکر بسیجی به تمام و کمال، همان اندیشه و اعتقاد کامل به اسلام ناب محمدی (صلیالله علیه و آله) است یعنی بیاسلام ناب، بسیجی نتوان شد و بیتفکر بسیجی، اسلام، اسلام محمدی نخواهد بود. بنابراین تفکر بسیجی، تعبیری بدیع از مکتب اسلام و آئین الهی تشیع است. این تفکر ویژگیهایی دارد که همان شاخصههای اسلام ناب محمدی(صلیالله علیه و آله) و شاخصههای اسلام علوی و اسلام زهرایی و اسلام عاشورایی حسینی و زینبی است.
2) ایمان و اخلاص: 4) اطاعت آگاهانه: 5) عدالتخواهی: 7) شهادتطلبی عاشقانه:
10) تواضع و صمیمیت: 11) شجاعت و دلاوری: نبرد تن با تانک، نبرد نوجوانان دریادل بسیجی با رزمدیدهترین فرماندهان دشمن و نبرد پابرهنگان جانباخته با میدانهای بیترحم مین و انفجار، پیشروی به قلب دشمن زیرباران آتش دشمن و بالاخره نبرد بدن با فولاد و آتش، جملگی آثار انکارناشدنی تحولی هستند که تفکر بسیجی در همه معیارهای محاسباتی انسان مومن پدید آورد. شهیدان گرانقدری نظیرچمران، خرازی، حاج همت، باقری، باکریها، میثمی، چراغی، کریمی، بروجردی، شفیعزاده، زینالدین و... الواح زرین دفتر عشق و شهادت و مکتب تفکر بسیجی هستند
13) ابتکار و خلاقیت: حال چگونه در وادی روابط و حوادث مادی چیزی بر صاحب این تفکر میتواند پوشیده بماند. اقدامات شگفتآور امام بسیجیان در مقاطع مختلف انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و نیز صدها نمونه استثنایی از ابتکارات رزمندگان اسلام در صحنههای دفاع مقدس، حقایقی است که نشانگر شکوفایی استعداد ابتکار و خلاقیت در مومنان است موضوع مطلب : منوی اصلی آخرین مطالب آرشیو وبلاگ پیوندهای روزانه پیوندها آمار وبلاگ بازدید امروز: 30
بازدید دیروز: 98
کل بازدیدها: 390902
|
||